+32 (0)496 50 32 32
Follow me:

ArroWing Escape

Start opnieuw

De toekomst van morgen eist hoe langer hoe meer flexibiliteit om ons tegen wil en dank te veranderen. Bereid je voor op deze vernieuwing samen met ArroWing. In een 1-op-1 begeleiding creëren we verandering zonder druk of weerstand enkel reflectie en groei.

Onze visie: Samenwerking om te leren door, voor en met mensen. Onthaast, ontspan, kom tot rust en teken nu in op ons uniek ArroWing Escape project. Geef jezelf tijd cadeau met een wandeling op het mooie strand van Oostduinkerke of de adembenemende Franse Opaalkust ver weg van alles. Kom de zeelucht opsnuiven tijdens een coachingsessie op het strand, in de duinen, in het bos. Keuze genoeg!

Versterk jouw verandering

De behoefte vergroot dag op dag om het menselijk vermogen binnen organisaties naar waarde in te schatten. Ontdek de gerichte begeleiding van de unieke ArroWing Escape waar een volledig nieuwe context ruimte biedt voor transformaties.

Kijk samen met ArroWing op een andere manier naar uitdagingen, confrontaties en omstandigheden. Schuw de negatieve spiraal, neem de touwtjes terug in handen richting jouw emotionele en fysieke vrijheid en zet in op de veelzijdige competenties van Ilse Errygers. Zij verenigt haar professionele kennis en jarenlange ervaring met een inzichtelijke wandelcoaching waar elke ondernemer of werknemer naar snakt.

ArroWing escape BE

De Belgische kust met zijn uitgebreide cultuur en mooie stranden, duinen en bossen heeft heel wat in petto voor jou. Verander samen met Ilse de donkere wolken in blauwe lucht op het uitgestrekte strand van Oostduinkerke tussen de garnaalvissers te paard. Beleef Koksijde als een wereldwijd unicum en een authentiek schouwspel. Relax op je eigen tempo in een strandbar met zicht op zee of geniet van de vele culinaire mogelijkheden. Ontdek ontspannende boottrips, uitgestippelde wandelzoektochten en tal van musea. Ilse combineert de verborgen pareltjes van de Belgische kust met een inspirerende wandelcoaching. Geniet van deze originele setting en teken in op onze ArroWing Escape BE.
Ga op pad met Ilse!

ArroWing escape FR

Kom tot jezelf in mijn vakantiewoning (Villa Le Grand Bleu) aan de prachtige Franse Opaalkust. Ontdek de krijtrotsen aan de overkant van het kanaal, de adembenemende kliffen, het gigantische duinengebied en laat je verrassen door het uniek zicht op de diepblauwe zee en het strand van Equihen Plage. Een pittoresk vissersdorpje tussen Boulogne-sur-Mer en Hardelot waar business en ontspanning elkaar raken. Geniet op je eigen ritme van prachtige golfterreinen, paardrijden op het strand en een imposant havengebied in de typische Engels-Normandische stijl en ga op pad met Ilse op weg naar inzichten. Onthaast midden in de ongerepte natuur met onze unieke ArroWing Escape FR. Follow the Arrow!
Volg de pijl!

Droom nu al weg van onze ‘Villa Le Grand Bleu’ en de omgeving op www.legrandbleusauvage.com.

“Het was leuk gisteren, de blaren op mijn tenen en de stramme benen vertellen ook dat ik het niet gewoon ben om te zee'duinen :)”
Adres

Piet Verhaertstraat 38,
B-8670 Koksijde

Contact

+32 (0)496 50 32 32
+32 (0)58 62 39 93
info@arrowing.be

© 2019 ArroWing | Created with a ❤ by Solid Designs