+32 (0)496 50 32 32
Follow me:

ArroWing Professional

Gewoon Ilse!

Ilse Errygers – Veranderexpert

Veranderingen, het vraagt veel van ons lichaam én van ons denken. De verwachtingen staan hoog om je willens nillens te vernieuwen. Vanuit een gedreven engagement, een uitgebreid netwerk en een enorme ervaring op zakelijk gebied ondersteunt Ilse Errygers jou naar meer en beter.

Schiet uit de startblokken en ontdek de unieke ‘ArroWing Professional’. Open nieuwe perspectieven, ervaar een proces van herbronning en ga op stap met Ilse.

Versterk jouw professioneel paspoort!

Zet je terug op de kaart. Wij wijzen jou de weg naar een positieve vernieuwing. Combineer de inspirerende ArroWing Escape van Ilse Errygers met ons volledig nieuw traject: de ArroWing Professional.

Verwacht geen standaardbehandeling. Kom tot jezelf, ervaar innerlijke rust en leer iets bij met dit uitzonderlijk ArroWing 1-op-1 groeiproject op maat. Zet je gedachten letterlijk in beweging, optimaliseer jouw persoonlijke competenties en sta terug stevig in je schoenen.

- Gepersonaliseerd en professioneel paspoort.
- Herwerking van je CV en sollicitatiebrief.
- Introductie in het uitgebreid ArroWing zakelijk netwerk.
- Begeleiding tot verankering van jouw nieuwe functie.

ArroWing professional BE

Het strand, de duinen of het bos. Keuze genoeg naar meer zakelijk inzicht met onze ArroWing Professional BE. De vernieuwing geeft vleugels aan jouw talenten.

Ontdek ons verrassend ‘ArroWing Escape’ groeiproject als een nieuwe weg in jouw carrière aan de mooie Belgische kust. Richt jouw focus naar een versterkt professioneel paspoort op het uitgestrekte strand van Oostduinkerke tussen de garnaalvissers te paard. Beleef Koksijde als een wereldwijd unicum en een authentiek schouwspel. Ervaar innerlijke rust en leer bij. Aarzel niet! Vraag advies aan Ilse.

ArroWing professional FR

Zoek je naar inzicht en een verdieping van jouw zakelijk profiel? Ilse is er voor jou. Zeg nee tegen de negatieve spiraal of burn-out en neem samen de weg voorwaarts. Kom de zeelucht opsnuiven in ons nieuw groeiproject naar een sterk professioneel paspoort in mijn vakantiewoning (Villa Le Grand Bleu) aan de prachtige Opaalkust. Aanschouw de krijtrotsen aan de overkant van het kanaal. Ontdek de adembenemende kliffen, het gigantische duinengebied en laat je verrassen door het uniek zicht op de diepblauwe zee en het strand van Equihen Plage. Onthaast midden in de ongerepte natuur met onze unieke ArroWing Professional FR. Follow the Arrow! Volg de pijl!

“String your bow, I couldn’t agree more on the way. Ilse helps you to find your strengths and launches you towards your ideal job. Way to go and many thanks!”
H. Cottenier
Adres

Piet Verhaertstraat 38,
B-8670 Koksijde

Contact

+32 (0)496 50 32 32
+32 (0)58 62 39 93
info@arrowing.be

© 2019 ArroWing | Created with a ❤ by Solid Designs