+32 (0)496 50 32 32
Follow me:

Contact

 

Op zoek naar de vlam om de passie terug te krijgen?
Laat je inspireren door de passie van ArroWing en flakker het vuur terug aan!

Op zoek naar dat ene idee om je zaak terug te boosten?
Laat je inspireren door de ideeën van ArroWing en flakker het vuur terug aan!

Op zoek naar een nieuwe oriëntatie in je professioneel leven?
Laat je inspireren door de pijlen van ArroWing en flakker het vuur terug aan!

Mijn USP (Unique Selling Point) want daar sta ik voor

ArroWing is al meer dan 24 jaar actief bezig met het begeleiden van grote verandertrajecten. Diverse sectoren behoren tot onze expertise en we hebben dan ook door de jaren heen grote spelers in binnen- en buitenland kunnen verwelkomen in onze klantenportefeuille.

De kracht van ArroWing bestaat erin om medewerkers met een vaste interne functie via specifieke begeleiding de nodige handvaten te geven om verandering door te voeren en de geplande ommekeer te verankeren binnen een afdeling of bedrijf (ArroW-Wing).

Zeker in grote organisaties is dit veelal een wel gekomen vangnet (of parachute) om veilig te landen, vooral voor diegene die voor de verandering staat en niet direct de nieuwe weg ziet. Deze 'ad hoc' fall-back naar een externe change expert wordt als zeer positief, zelfs comfortabel en bemoedigend, ervaren.

People & Organisational Development zijn dan ook de fundamenten waarop kan worden verder gebouwd.

KMO’s hebben nood aan een zakelijke expertise die zich op korte termijn vertaalt in concrete doelstellingen en resultaten. ArroWing hanteert een 100-dagen formule waarbij een positieve verandering met een duidelijke meerwaarde kan worden neergezet. De stafkaart om deze meerwaarde te bewerkstelligen maken we samen op. Kortom, een ROI (Return On Investment) die met de juiste aanpak doelgericht en snel kan worden verwezenlijkt.

Los van de verbetertrajecten waar ArroWing garant voor staat is het mijn weg al lang om transitie te begeleiden. Werken met mensen. Hen klaarmaken voor het nieuwe wat zich manifesteert. Anders leren denken, anders naar dingen leren kijken. Hen helpen transformeren binnen de nieuwe context waar ze mee te maken hebben, weg van de negatieve spiraal, weg van emotionele of fysieke ongemakken, vicieuze cirkels doorbreken, en zoveel meer. Daarom zet ik nu ook actief in op wandelcoaching zodat inzichten spontaan kunnen opborrelen en veelal een beginfase inluiden van een persoonlijke nieuwe richting.

Een eerste intake gesprek is steeds vrijblijvend.

Ik leer je graag kennen. Samen bekijken we welke stappen bij jou passen.

Kies nu voor jouw toekomst!

Contact

© 2019 ArroWing | Created with a ❤ by Solid Designs