+32 (0)496 50 32 32
Follow me:

ArroWing Basic

Start met ARROWING BASIC en verwacht je aan:

 • Een laagdrempelig project
 • Ruimte voor dialoog
 • Inzichtelijke wandelcoaching
 • Verheldering van je competenties en talenten
 • Wat is ARROWING BASIC?

  Het ArroWing BASIC concept belichaamt het begin van een veranderingstraject. Door op een begeleide wandelcoaching te gaan met aangepaste oefeningen komt via een gezonde wisselwerking naar boven wat speelt, en vooral wat beter én anders kan.

  De ArroWing pijl wordt plots een speer. Het wapen van de krijger. Een dappere kloeke 'warrior' die klaarstaat, die de eerste stap zet naar vooruitgang en verbetering, een krijger die tegen zichzelf zegt:

  "Ik neem vast"
  "Ik handel"
  "Ik ga de strijd aan met mezelf"
  "Ik ga de strijd aan voor mezelf"

  Het idee om van de ArroWing pijl een speer te maken komt van jullie, mijn coachees. Als ik zie, steeds opnieuw, hoe moedig jullie de weg inzetten, waarbij geen moeite teveel is en waarbij jullie de eigen toekomst met bravoure aangaan. Tot aan het punt zelfs dat jullie mij gezwind voorbij steken als begeleider en mij blij verrast en met verwondering achterlaten. En zo hoort het ook te zijn. Dan is mijn taak volbracht.

  Wat belichaamt ARROWING BASIC nog?

  Als veranderexpert weet ik als geen ander hoe het voelt om voor verandering te staan, om te groeien en professionele voldoening na te streven. Vanuit deze basis ontstonden de projecten arrowingescape en arrowingprofessional waar we het concept van het logo opzoeken tijdens de 3 grote mijlpalen van een groeitraject.

  Je staat er niet alleen voor!

  Ik ben tijdens het volledige 1-op-1 veranderingstraject jouw parachute om veilig te landen, met de beide voetjes op de grond, op een plek die goed voelt voor jou, op een vruchtbare bodem die gezonde groei toelaat.

  Waar?

  ➡️ Locatie Oostduinkerke/Koksijde www.arrowing.be
  ➡️ Locatie Opaalkust/Frankrijk www.legrandbleusauvage.com

  Dus niet meer twijfelen, gewoon doen er valt niets te verliezen enkel te winnen.

  Nood aan net iets meer? Evolueer naar de ARROWING ADVANCED module.

  Adres

  Piet Verhaertstraat 38,
  B-8670 Koksijde

  Contact

  +32 (0)496 50 32 32
  info@arrowing.be

  © 2019 ArroWing | Created with a ❤ by Solid Designs